martes, 6 de mayo de 2014

(CRE) CURS CONSUMIDOR RECONEGUT COM EXPERT

Beneixama acull un curs per a acreditar-se com a consumidor reconegut i expert en material pirotècnic.


"En matèria de seguretat en espectacles públics i en concret en l’ús de pirotècnia, un consumidor reconegut com a expert (CRE) és una persona que, havent rebut i superat una determinada formació, participa o pot participar, usar i utilitzar artificis pirotècnics en el recorregut o en les zones autoritzades a este efecte, durant festivitats públiques com la cordà, la passejà, el correfoc o la despertà i qualsevol altra modalitat tradicional equivalent a estes a la Comunitat Valenciana.
S’entendrà per ús o utilització d’artificis pirotècnics a l’encesa d’estos i el seu maneig amb les mans o, si és el cas, a través de qualsevol element de subjecció. "

Orden conjunta 1/2012, de 18 de enero, de la Conselleria de Turismo, Cultura y Deporte y la Conselleria de Gobernación, por la que se regula la formación de los consumidores reconocidos como expertos (CRE). (DOCV de 9 de febrero de 2012).


El dia 16 de maig es farà una xarrada informativa en el  Auditori a les 20,30 h respecte al curs.

Y el pròxim 24 de maig ( des de les  8,30 h  a 13, 30 h )  en l’Auditori Municipal de Beneixama es realitzarà un Curs per a l’obtenció del Carnet  CRE per a les seues quatre possibles modalitats: Correfocs, cordá, despertá i passegá.

Animen a totes les persones que participen habitualment en este tipus d’activitats de forma activa a què ho realitzen.

El preu serà de 5€ per a una modalitat i de 10€ per a les 4.
Qualsevol soci fester o familiar major de 8 anys pot obtindre el carnet.


Tots els festers interessats poden contactar amb la persona encarregada Oscar Pascual o passar per la Comparsa en horari de "Ahorro" , cal apuntar-se i fer un llistat de participants en el curs ( data límit 23 de maig – portar fotocòpia DNI).


La Directiva








No hay comentarios:

Publicar un comentario